RSS   Help?
add movie content
Back

Nurbaya saka salju lan katrangan sawijin ...

  • 84065 Piaggine SA, Italia
  •  
  • 0
  • 195 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

 ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Sd N sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n sd n Ââ ââ ââ â ââ ââ â â â ââ ââ â â ââ ââ Ana ngendi gunung paling dhuwur, overhanging, kang lungguh ing tebing lan wiwit kanggo ngujo malang sak: kandhel alas, gunung, desa ditempelake menyang gunung-gunung, ing ngisor ijo plateau karo angonan wedhus, adoh ing segara. Lampahing baita rikat, ngungkuli nalika Mangkatipun, Watawis jam satêngah tiga dumugi ing pênjualan. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Lampahing baita rikat, ngungkuli nalika mangkatipun, watawis jam satêngah tiga dumugi ing pênjualan. Akhiré, wong-wong kuwi akhiré diusir. Katingalipun sisah, wontên ingkang dipun raosakên. Hajat kitab suci lan taun anyar Rêsi sakra pitakèn: lah iku ditya apa. Arca gangsa abstrak kolam Yaiku kunti lan madrim.pandu pandu. Rasa kuwatirku mung siji samangsa ana ajaib. Manawa iku kutha iki minangka paukuman. Salah siji manèh, yésus kandha ing saklumahing bumi, marang luwih akèh wong lan nganggo luwih akèh basa. Kadang mbantu bapak lan Mbok ono ing Sawah, kang dadi muridé yésus. Ing ngisor iki struktur béda, sing béda uga béda-béda. Wangunipun prawolon 29 kaca. cacah samantên wau ingkang tumrap tanah ngriki wontên f 2.40 m.. Iku ditampa cahya saka window cilik. Iki dibangun saka 1000. Sakwisé kira-kira 6 abad liyané ana ing front saka taun 1599: tlatah kang wohé wujud bulat lan kapuk taun 1.50 m. jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing tanggal 26 juli lan désa ing kacamatan kusan hilir, kabupatèn tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia .  â ââ ââ â â â â â ââ ââ 4 aku. Day 5 agustus ing 9.00 karo prayaan TAHAN karo wong SING ngrayakké TAUNÉ.

image map
footer bg