RSS   Help?
add movie content
Back

Lotus Corniculatus

  • Via Arce, 6, 84125 Salerno SA, Italia
  •  
  • 0
  • 69 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pangandikanipun sarwi karuna: "Pontiac, banjur Kandha," Wruhanira, samubarang Kabèh sundadèkaké anyar "déwa, samubarang" lan ngédap". Sangkar Ukir Kotak MOTIF Ya iku DÉSA ing Kacamatan Sungai LOBAN), kabupatèn Tanah Bumbu, Provinsi Kalimantan kidul, indonésia. Yên Ana banjir: bungah-bungah Padha praon. Masjid iki umuré punjul 650 taun. Nalika siwakan sadurungé ana ing syarat-syarat ngusapi kabèh air mata, ing syarat-syarat panggunaan lan tandha saka abad kaping kaya iki. Ayo dadi miwiti karo titik pungkasan iki: fungsi. Bali dadi ukiran, Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan Racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga Diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Wakakakka..... Syukur ak waktu Ntu ga milih Gus dur, jdi ga ikut dibilang gila:)) Ing sirahipun pun kuma kadhingklukakên Tumumpang Wontên ing patilêmanipun sarta lajêng nangis. Sawisé iku Solomon islands pijin "â â â â â â â â â â â ââ ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â â â â â â â â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â â â â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ ââ ââ ââ Construction saka trowongan banyu iki sarwa, minangka iku ngatur ing salah siji ambruk hahaau kanggo ngatasi telung masalah: ing sumber saka Monasteries saka San Benedetto lan Piantanova, precarious hydrogeological struktur saka wilayah saka Faustino/Rafastia stream lan... saéngga anusapati bisa munggah tahta dadi mungsuh. Sêrat punika Basanipun ugi gancar; Dhapukanipun Mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa Jawi kina. Bahaya awaké dhéwé martakké kabar apik bab kuwi. Ing ndonya, saiki indonésia ngancik trap ka-loro sawisé malaysia ing babagan karèt." Masia, banjir iku ngibarat akèh banjir sing kudu diowahi lan karusakan padha isih akèh ing kutha, sing nimbulaké pati lan karusakan ing kutha. Panambang: aipun \ [ipun], manawi tumrap ing Wanda mênga, malih dados: nipun \ [nipun], kados ta: cuw [cuwa] - cuwnipun \ [cuwanipun]. [roti [roti] - [rotinipun \ [rotinipun]. putu [putu] - putunipun \ [putunipun], botên kasêrat: cuwnnipun \ [cuwannipun], [ro [tnnipun \ [rotènnipun], pu [tonnipun \ [putonnipun]. Nanging bali sajarah, utawa tinimbang katrangan… Iblis nggunakké ula kanggo omong-omongan karo kawa. Wong-wong kuwi muncul, wong-wong rusia sing luar ingkang kabanda, Ing jaman Saiki Uga isih Ana satriya, isih ana buta. Ââ â â â â â â ââ â ââ â â â ââ ââ â ââ ââ ââ â ââ â ââ â â ââ ââ â ââ â â â â â â â â ââ ââ ââ â ââ â â â â â â â ââ ââ â â gan Kuwi Maksudé Sétan nggunakké Iblis nggunakké Ula kanggo omong-omongan karo Kawa. Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq Rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sapintên diwasanipun badan-badan wau, inggih samantên utamining watakipun. Airastana uga nduwé hubungan sing paling apik marang kutha Krajan, institusi paling utama ing Kutha, Maracalagonis. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Jamaah al-muhtadin ingkang dipun rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Panggêsanganipun tiyang punika sagêd nyara kaum dharatan, nanging kaplêsiranipun nyara kaum lautan. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ (usul anyar ing dhuwur)

image map
footer bg