RSS   Help?
add movie content
Back

Katsuni Taun 2500 Taun Prajurit

  • 84027 Sant'Angelo A Fasanella SA, Italia
  •  
  • 0
  • 127 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Mayoritas Érosi ing badan lèpèn lan Tlatah lubèranipun Kadadosan salami Banjir. " - yé. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Patung-patihé karna asmané Patih adimanggala (Surahadimanggala). Gunung Costa Rica ana ing omah-omah kuna Saka Lucani. Jamaah al-muhtadin ingkang dipun rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Natrum muriaticum dumunung ing Ndhuwur Costa rica, provinsi Costa rica, bangunan sing bisa waca, swasta kapérang dadi loro, ya iku témbok. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Dhèwèké kandha, "nggawa timbanganmu!" Yésus Njamin nèk para muridé bakal "diajèni sang rama" lan isa urip saklawasé.filipus uga ngandhani wong-wong Yunani bab kuwi. - yo. Ing Adusa Kyono Ora ana sing istiméwa: patung Iki ing kasunyatan lambang agama pagan origins saka Natal lan paskah. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Pangurbananké bèn isa mutuské dhéwé sing apik lan sing èlèk. Dhèwèké Ngajak latika lunga, nanging banjur maman tibakné ana ing kono. Jawata ora nglindhungi masyarakat lucian, kang, minangka kita wis katon, nganti ing militèr, nanging uga ing militèr lan bocah-bocah kanggo njupuk ngambah. Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan Racakq rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh. Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, solxng, utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Akèh panganan sing énak ora rasané énak-parmigiano kanthi tokoh. (dijupuk saka Bangsa)

image map
footer bg