RSS   Help?
add movie content
Back

Barack obama Nikah Wong?

  • Piazza della Repubblica, 91026 Mazara del Vallo TP, Italia
  •  
  • 0
  • 81 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Skénario Kaanggit déning Wong sing paling kondhang kanthi irah-irahan Pawarta ing dhuwur yaiku: 1072. Dumadi saka 1086 dan 1093, bangunan kuwi dirusak nalika Dirénovasi ing taun 1093-Samarang ana Ing 828.\n \ nIn 1477, karo akeh saka renaissance ing Sisilia, Uskup Giovanni Monteaperto Chiaramonte dipunrenovasi kabeh bangunan, endowed karo paling apik teras, dibangun ing kapel saka Santa Maria del Soccorso, kandungan karo perpustakaan saka yunani lan Latin codices, kamar kanggo pengawetan saka Bandha Saka Cathedral lan kanggo koleksi tapestries, pungkasanipun disusun kang kakubur ing monumental sarcophagus.\ n \ nIntorno ing mburi katelu abad iki radikal malih rubah, dening Don Pietro Castro, ing baroque cathedral karo basilika rencana, karo Latin salib, dadi luwih supaya mung tembok saka transept lan gesamtansicht sing wadi saka construction asli.ing taun 1980 Paus Yohanes Paulus II munggah pangkat ing cathedral kanggo kamulyan saka Pontifical Suntingan basilika.ing interior karo telung neasa, ana sawetara karya seni, kalebu kayu-kayu saka abad katelu, telung Romawi sarcophagi, marmer warta saka 1525, marmer ciborium lan frescoes dening Gianbecchina.\ n \ nSull \ ' Misbyah Dhuwur iku digawe Yudas ing Gunung Tabor, komposisi saka enem marmer patung ingkang nggambaraken mungguh gusti Yesus santun, Nabi Musa, Nabi Élia, St. Peter Rasul, St. James Rasul, St Yohanes Rasul, karya bayar kanggo Antonello Gagini ing 1532 lan digawa metu dening kang putra Antonino ing 1537.\ swasta kapérang dadi loro, ya iku;(royak

image map
footer bg