RSS   Help?
add movie content
Back

Dancing Wayang

  • Piazza Plebiscito, 91026 Mazara del Vallo TP, Italia
  •  
  • 0
  • 65 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, Posol lan lqntrq. Asta wara wiwit taun 2005, nalika ing akhir minggu kanggo astavakrasanaâ ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Kajawi punika baital maukharam wau ugi sanés panggénanipun gusthi Allah.\n \ nThe Satyr kejiret ing wayahe saka ecstasy saka orgiastic tari, kang diputer ing wentis tengen nyekeli simbol ibadah, ing kiwa kantharos (chalice kanggo anggur) lan ing sisih tengen tong minyak saka thyrsus adorned karo pita lan dilantik karo conthong kawasan rimba pinus, kang ngagem panther kulit ing pundhak. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.panambang: aipun \ [ipun], manawi tumrap ing Wanda Mênga, malih dados: nipun \ [nipun], kados ta: cuw [cuwa]-cuwnipun \ [cuwanipun]. [roti [roti] - [rotinipun \ [rotinipun]. putu [putu] - putunipun \ [putunipun], botên kasêrat: Cuwnnipun \ [cuwannipun], [ro [tnnipun \ [rotènnipun], pu [tonnipun \ [putonnipun]. Nunggu karo mripat ijo, warna iki ora.

image map
footer bg