RSS   Help?
add movie content
Back

Standarbahagia Talk

  • Barga LU, Italia
  •  
  • 0
  • 156 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Manawi dipun timbang kalihan laladan Sanèsipun malah sampun kalêbêt majêng, rêrêgèn, MIKIR punika kêdah pangkat ingkang saminipun wadana, ugi prayogi mawi kapranata tatakramanipun. Wis ing 1471 masyarakat dijupuk kanggo ninggalake cilik biara di bangun ing Nebbiana (lan dijenengi sawise S. Bernardino sanalika sawise kang kanonisasi) kanggo situs nyedhaki dipanggoni. Dituku karo wong - wong sing ndadékaké saka Laku Cilik lan Gréja cilik saka abad kaping".\n \ nThe saiki gereja ngreksa dhisikan tanduran saka memori michelozziano, karo siji nave ditandhani dening vaulted teluk ribbed salib ing Pedrucci; sak abad nomer nembelas iku minangka subyek saka karya anyar sing digawe iku perlu anyar konsekrasi ing 1572.gandhengan biara kamar, kang padha dibagi ing telung-lorone saka biara jejer kanggo pasamuwan, padha direnovasi kaping pirang-pirang liwat abad, uga amarga dipatèni saka biara ing 1810 lan sakteruse panyiapan saka rumah sakit ing nilar latar sing padha, kang dadi properti saka kotamadya Barga. Starting saka 1859 Ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Kamar, ditambahi sak Abad rong Puloh, waca jaman saiki.\n \ nThe mangsa refoundation saka biara belongs kanggo larang regane lan gedhe inti saka gilap Florentine terracotta, kang kandungan pasamuwan antarane 1480 lan 1515: akeh kang isih wadi. \n (\n) www.luccaterre.it)

image map
footer bg