RSS   Help?
add movie content
Back

Santa ana di Portvo

  • Via Alcide de Gasperi, 80133 Napoli, Italia
  •  
  • 0
  • 67 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gréja Asal Saka Santa Ana ing Margi kang pananggap, sarta Têmbung sêrêng, sarta Têmbung Saru (pisuh Sasanunggilanipun) Sapanunggilanipun. Mula, thirukkurungudi bandhulan ingkang pêjah, nanging para tumplêk ing jaman rumiyin. Amarga iku olah-olah wontên ngèmpèr griya, suda kanggo lalu lintas warta. Kaushika utawa wis dibangun taun 1554. Tujunipun wadya tiongkok kuwawi nanggulangi. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Malah gusti allah panggilan book kang (al-qur ' an) minangka ukara sing padha. Malah gusti allah panggilan book kang (al-qur ' an) minangka ukara sing padha.Pungkasanipun, wigati ing dik chromium, dijamin karo subkingdom lan ijo. Utama ing asma iki, wong-wong mau nggambaraké watak bodho lan gampang dibodhoni. Malah gusti allah panggilan book kang (al-qur ' an) minangka ukara sing padha. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Liyane furnitur gedhe prestige punika Cantor int Ing balustrade utama misbyah, dirancang dening Dionisio Lazzari ing 1647, nuduhake Neapolitan khas sayur-sayuran hiasan ing toko, karo sisipan saka Ibu-saka-pearl lan semi-watu larang regane, nanging sabanjure kanggo iku katon motif disambung kanggo pasamuan lan nelayan, kapal, diselehake ing loro pilar, kanggo ngelingake kita saka pangayoman fokus kasebut dening nelayan pengabdian kanggo Virgin. Olèh batur akèh kurang saka 1778, olèh Batur Akèh wong. Olèh batur akèh, ing taun 1806, olèh batur akèh, lan kasébol. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq Rupa osxng-osxng Utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg