RSS   Help?
add movie content
Back

Fakultas Analog Anggota

  • Via Federico Delpino, 1, 80137 Napoli, Italia
  •  
  • 0
  • 76 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Malah gusti allah panggilan Book kang (al-qur ' an) minangka Ukara sing padha. Ora suwé Manèh, saiki Awaké dhéwé Éntuk Njupuki Sisa Panèn ing ladhang. - Mt. 1798 lan 1815. Minangka bagéan saka akeh gagasan dijupuk sak prancis dasawarsa kanggo nggawe Kratoning saka Naples modern, iku iki mutusaké kanggo netepake veterinary sekolah kanggo militèr lan sipil tujuan, ngarahke ing tangan siji ing kasarasan saka jaran tentara lan ing liyane ing farm kéwan ing meh podo karo apa iki dipun kanggo kemajuan saka Tetanèn ing Botanical Garden Moderna. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Antarane wong-wong mau ana Nicola Rispoli sing ing kang bali diundang kanggo ngadili ing mathuk, minangka jog saka modern Veterinary Sekolah, saka biara saka S. Maria degli Malaekat alle Croci, wis mileh coro tartemtu sawise dipatèni, kang njupuk panggonan ing juli 25, 1815, "(kajaba ing pasamuwan lan ing waktu dumunung ing sisih tengen padha Moderna) kanggo permanen barracks militèr saka garrison saka Naples" . Iku kaputusan final ora ngucap N alif laam miim iktu tangan 1815, lan 33 sipil sing politik. [...\n \ n \ n

image map
footer bg