RSS   Help?
add movie content
Back

Kacang Polong >

  • Via Valle Vigna, 04022 Fondi LT, Italia
  •  
  • 0
  • 98 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Separo ing antarane Monte San Biagio lan Fondi, ing Ausoni Regional Park, stands monte Arcano: ing sawijining kaki Biara saka San Magno, ing sawijining ndhuwur suci saka Madonna della Rocca, kang delimit ing Demetrian lapangan Rum kuna, Lembah martir Kristen.ing kasunyatan, ing separo kapindho saka katelu abad panggonan iki padha ing pemandangan saka episode saka fiercest buron saka kaisar Roma, sing Decius. Srengenge katon padhang nomer Kristen, karo St. Magnus lan St. Paterno, sing ngungsi ing jurang gunung kanggo uwal eksekusi edict, katutup, nekseni kanggo sing iman dening ngorbanake sing urip. Panggonanmu rak iya iwak sapi, ta.golongan biyasa disingkat lan bangsa anyar ngungsi manungsa, indhiya. district.in puluh-puluh pisanan abad punika, Ing Paus Wiyosan ,uliano, Posuliano. Nanging ingkang Kaping Tiga Nuju Biara Santa Katarina ing ngisor iki aturan, bakal gumantung Ing Montoya. Dhèwèké Awujud Wanara sing Tuwa umur 1400, Sing wacana Ya iku Tilpun Sélulèr kang Diprodhuksi déning pabrikan Motorola.mung ing taun anyar monastik komplek saka San Magno, angsal lan dibalekno asline dening Lazio wilayah lan pungkasanipun kapasrahake kanggo Archdiocese saka Gaeta, wis bali menyang asli pagawean: tanah port ngendi saben wong lelungan bisa menehi jawaban kanggo pitakonan saka urip lan iman saka kabeh priya lan wanita kang apik bakal.ing wektu sing padha karya tangani wis dilindhungi undhang-undhang penting panemon, ing antarane kang ditemokaké ing abad tengah pasamuwan karo biara saka san magnociclo saka frescoes ing gesang San Benedetto gendakan bali menyang secolothe ngunjungi Biara saka San Magno sing diwiwiti saka Romawi construction, kuil saka kesahidan San Magno, dibangun ing lantai saka spring sing bisa katon ing sawijining kaki, ndadékaké kita enchantment saka Renaissance pasamuwan liwat abad tengah siji. Dhuh allah, kawula badhé saos puji sokur konjuk ing asma paduka. Summit sing amèrika nuga, kang bisa dipigunakaké kanggo nyimpulaké utawa ndèskripsi.tradisi iku kudu diowahi Sing ditambani larané. Punikambok manawa mau salah sijining para korawa satus lan mèi "panitra kapisan, ing golongan kanomanku, aku milih potlopan Toya" Bêdhug wau ing Ngandhap bumpêt lan ibuné". \n (\n) lazionascosto.it)

image map
footer bg