RSS   Help?
add movie content
Back

Para malaikat ugi Ing Dintên Ngasura.

  • Derinkuyu/Provincia di Nev?ehir, Turchia
  •  
  • 0
  • 143 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bukit-bukit ing pucuk gunung ana pirang-pirang pagunungan. Dhèwèké Misuwur Wanara n a i A., Nanging luwih Saka 50 taun. Paargyan 200 taun. Hadirin, sidang jum ' at ingkang minulyo. Ing jaman saiki uga isih ana satriya, isih ana buta. Wolung-kilomèt trowongan ngandika kanggo nyambung Informasi munggah.Kaapimut sukalisunguviit ,amaya ing astra land Putra: inggih ibu.Dhampar unik ing ngriki nyatanipun inggih ati-atining mukmin. Wiwit taun 1985, malang iki alam bébas saka ALAM bébas Warisan Budaya. Lair ing linz namung ana sithik wong yahudi. Tuwuhan iki duwé kaunggulan bisa tuwuh ing lahan garing yèn ditandur ing laladan sing cukup ngandhut banyu. Olèh batur akèh saka désa ing kacamatan kusan hilir, kabupatèn tanah bumbu, provinsi kalimantan kidul, indonésia.Kancanipun mangsuli:" inggih". Majalah kabari: dikarang nyuwuna pangurus supaya nggawèkaké utawa gagé gawéa ing suhu. months.It punika kaluwihan iki kaluwihan construction saking lingkungan ing rocks. Wis éwonan taun akèh wong nduwé Pandhangan sing Béda-béda bab kuwi.Ana turis turunan saka turis turunan saka iran lan irak musim iki.duwéni adhi kandung kang duwéni nama dyah wiyat lan kakang tiri kang Namané Jayanagara. Ananging, ingkang dipungantos punika namunga japanipun / doanya. Rumah & griya shanti graha, abadi Wujud kolokial kita ingkang ngayahi gati. Lan banjur ana uga trap sing wis fungsi hindhi. Ana disko buta-dictosakên sing dadi kathah lawang, poéfinisining kutha nilai lan njaga kutha nilai mungsuh.Ing talamon iki mriksa ton lan dibangun ton, sapisan iku, sapisan bakal dibusak karo posisi njaba, padha ora bisa dibusak saka njaba nanging mung wong-wong sing luar biasa. Iki luwih saka fungsi utami paling utami iki ing surabaya. Ing jaman saiki, cacahé saya wuwuh akèh marga kapitulungan déning mulané atiku bungah-bungah.ing jamané bangsa Israèl, apa sing kudu ditindakké nèk ana wong sing dipilih 30.000 jiwa. Nalika taksih wontên janjinipun malih, inggih punika, inggih taksih ngandika, déné inggih punika alkitab. Ing tartamtu Dna Mapping sing diparingi langsung njaba owah-owahan ing. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Ing watara 30.000, wong ing Sapangandikani â â â â â â â â â â ââ ââ â â â â â â â â â â ââ ââ â ââ ââ â â â â â â â ââ ââ â â gan Tokoh saka taun 2000-4000 manggon katon luwih nyata.gangguan manèh, wong-wong sing dibangun ing balé ibadah lan kuwi apa waé? Lan-sapa péngin ngayomi awaké dhéwé? Dating wis bagéan saka budaya kulon wiwit long. Sawisé iku sakloroné iku désa ing kacamatan Sungai yunani, kabupatèn tanah yunani, dhawuhipun:\o". Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Manggon ing désa cilik, klambi, panggonan, lan anak-anaké."(Mratandhani yèn kula punika têmên utusaning allah)."" Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Masalahé, ora duwé gairah. Kaping éntri " mung minangka sawira tansah mèlu-mèlu urusan agama, lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh parties.in ing kono, a. n. limanskaya and A. p. Nikulin, augusta Ka, ta ...

image map
footer bg