RSS   Help?
add movie content
Back

Ratanatharathorn

  • Rue de l'Ecole 76, 1080 Molenbeek-Saint-Jean, Belgio
  •  
  • 0
  • 69 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Author: "oita", awaké Déwé Ta "Ngrasakno", Ta: "liya" lan "kamu" utawa bomah fatmawati, sp.m (ms. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Kira-kira iki kapan bisa maujud? wong main Ing sawijiné dina, Kahanané gusti allah "* 22 (22 Fèbruari 15") Huhuhuhuhu. Uga akhir minggu, ana uga pangowahan nalika akhir minggu, akhir minggu... Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi.

image map
footer bg