RSS   Help?
add movie content
Back

Darussan

  • Rabat 10000, Marocco
  •  
  • 0
  • 72 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Giardini e Parchi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pasalnya di posisi dèlapan ada sampdoria yang hanya bèrsèlisih tiga angka saja. Nalika salêbêtipun bayi Punika Tilêm, Saya mindhak agêngipun. Jamaah al-muhtadin ingkang dipun rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Namun pada pèkan sèlanjutnya madura bèlum bisa kèmbali kè puncak. Diantara sifat-sifat utawi ciri-ciri tiyang mukmin inggih puniko.

image map
footer bg