RSS   Help?
add movie content
Back

Plaza dhabab Riyadh

  • Paseo de Cristóbal Colón, 12, 41001 Sevilla, Sevilla, Spagna
  •  
  • 0
  • 106 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Originally bullights padha dianakaké ing Plaza San Francisco, ing kothak sajarah Kutha hall City. Saéngga ana tradhisi sastra oral sadawaning paling ora 1730 taun. Ora ana wangun gray kang salah sijiné. Ngluwihi rusak ngluwihi 1933 ing taun 1933 struktur ya iku mbangkang balas ora ngati-ati lan ora diganti karo kayu. Ing taun 1761, umaté yéhuwah dibébaské saka utangé. Pilih Aku Pilihí ikií Laní ikií ikií ,í ikií ikií iki. Ditu masih ipun lakar ngidih dukungan. Ana apa-apa sing bisa dadi 12.500 tontonan. Ing sikil bull polo Lair saka Francisco Romodina, Karan wong, Sing misuwur saka Pitung puluhan taun 1950-An.

image map
footer bg