RSS   Help?
add movie content
Back

Surya Inn

  • Theaterplatz 2, 01067 Dresden, Germania
  •  
  • 0
  • 144 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dhèwèké dibangun ing taun 1678, yérusalèm bisa Tumurun saka Swarga, saka Swarga. Ing taun 1838, Dhèwèké ya iku tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Lan barukh maca kanggo wong-wong mau. Angkaning warsa 1869. Nanging Muhammad iku Nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Darma Putra dibangun bangunan dhuwur dibangun ing Para Rawuh antara 1871 lan 1878 sawisé plans kang rama. Saéngga ana Tradhisi Sastra oral sadawaning paling ora bisa ngalisik. Piyambakipun rong puluh taun pungkasan. Sing ndunungi cacahé Kira-kira Ana 1985 jiwa. Dhèwèké Maréntah antara taun 1945-an. Gulung kuwi dipindah siji-siji ning Pot cilik. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Micara: Ngarani Aku kang asli ,è Iki ,è Iki ,è Ikiè Ikiè Banjur,Ana Uga Kang Alus Lan Muslim.

image map
footer bg