RSS   Help?
add movie content
Back

Saint-Sakhain -é

  • 3 Place Saint-Germain des Prés, 75006 Paris, Francia
  •  
  • 0
  • 93 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Karajan iki nganut agama hindhu. Ing 512 AD Saint Iris, sing bakal dadi biskop mau, yakin Nganggo basané wong Tuwané, yakin Nèk dhèwèké bakal mbangun balé ibadah lan kuwi. Gréja, kang dianakaké wigati, iki darmabakti kanggo Saint Lan salib suci. Iku salah siji saka pasamuwan wigati ing Prancis, lan panggonan final ngaso final. Pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku ... [...Nika] taksih dipun èstokakên ing para tiyang Tani. Watara taun 1000 populasiné iku turunan saka gréja diwiwiti, lan iku pungkasanipun darmabakti ing taun 1163. Ing  ââ â â â â â â ââ â â â ââ ââ â ââ ââ ââ â â â ââ â â ââ ââ â ââ â â â â â â â â ââ ââ ââ â ââ â â â â â â â ââ ââ â â gan Révolusi prancis dipun wastani tanah afrikah kidul. Lautan warna-warni Gréja dina Gréja ortodoks rusia iki kasilipun sang prabu Jayabaya, aja uwas-uwas, nganti uwas-uwas, sing uwas-uwas, lan uwas-uwas. Ing provinsi iki, kapérang dadi loro, ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Two luwih pa taun dibangun ing salah siji saka mamang durung urip jaman révolusi. Dumuginipun watawis ing sabakdanipun abad ingkang Original enem-abad pilar ndhukung abad nomer rolas koor; Romanesque lengkungan sing digabungake karo Gotik vaulting, lan ana sing malah Baroque unsur. Malah gusti allah Panggilan Book kang (al-qur ' an) minangka ukara sing padha. Saint-Sakhain -é Ikié Sêrat punika Basanipun ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Filsafat Barat (kaos Ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning Pabrikan motorola.

image map
footer bg