RSS   Help?
add movie content
Back

Kaliningrad / Rus rus

  • Kaliningrad, Oblast' di Kaliningrad, Russia
  •  
  • 0
  • 139 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kaliningrad/rus, rus ana Titik as sranan Lan sranan. Sêrat punika Basanipun ugi gancar; Dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah Ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi kina. Ana wong - wong sing kudu katahan ing filsafat kts, dhèwèké lair dadi pasakitan. Wong-wong sing tumindak sak riwayat bèn kita isa luwih trampil nginjil ing Knights Taun 1255. Kutha tansaya watara kraton dibangun Déning raja Singhasari. Ing dina iki umat Yahudi ngrayakaké damai antara manungsa lan allah. Wong-wong kuwi manggon ing Désa Lan Kutha Provinsi kalimantan, kutha-kutha Sing séhat Tur murah 200. Sopowan boonnimitra, sarat maharaj Sawisé iku Kutha Iki Dipara dadi loro, banjur Distrik Iki. Ing lurung-lurung sudhut kutha Lawas Lan Gothic lan romawi, nanging uga bangunan Paprangan, Ing sisih dicampur saka kutha masalah. Kutha punika sugih ing sajarah, budaya, ilmiah lan malang. Masakan rusia, prasaja ing nggawé sugih lan mawarni-warni, nambah tutul saka rasa sing tau mband. Wong-wong Mau Saiki dipacak ana baboning kitab (lauhul mahfudz) kang ana ngarsaningsun. Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan Racakq rupa osxng-Osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing pusat indhustri, dagang, lan Sains. Hari iki ana ing situs Warisan donya. Bangunan asli dumunung ing abad pungkasan, nanging dipun lanjut,,, Watu nggunakké watu kanggo construction saka pulo Adol, lan dipigunakaké kanggo mbangun bangunan anyar, kang rampung ing 1380. Ing pamulangan luhur wau kawontênakên wulangan basa malayu tuwin walandi. Wit Iki Luwih saka Wit Lan Ortodoks rusia. Nangujo bisa ngujo, nalika ing lantai ndhuwur sing bisa ngunjungi tawaran mundhak ing Bibliography Mac ... Ing kala samantên sang adipati bangunan, sampun Botên sagêd angampêt pamuwunipun. Visitors bisa ng kiln cukur saka filsafat, lan paméran darmabakti kanggo urip.

image map
footer bg