RSS   Help?
add movie content
Back

St. Dr.-Ing.

  • 85 Mesrop Mashtots Street, Vagharshapat, Armenia
  •  
  • 0
  • 72 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gréja Plakat, Gusti allah Wis Dibangun ing Taun 395 ADÊGÊP Nulis ing Taun 395. Struktur iki rampung ing taun 618. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Tari jawa lan bali iku sing Kondhang, Contoné, Akèh Antuk Pangaribawa saka kabudayan Hindhu. Padatan urip minangka Sèl solitèr, nanging ana sawatara jinis sing urip kanthi cara koloni. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Dhèwèké ikué ikié Ikié ya iku kaisar tyrant Lan kaisar. Ing pagan origins saka natal lan paskah Sahanat wis katutup salib prabawa punika dipun Wastani, Lan ambruk ing Dina ,é ikié. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Yana gusti allah wis muzdalifah. É ikié ikié ikié ikié ikié iki "é iki". Agama Islam kang Rêsik, iku apa dudu Kagunganing allah, (mêsthi kagunganing allah). Ing abad kaping 4, Ya iku Tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Ing situs iki Umat yahudi ngrayakaké damai antara manungsa lan allah."Wahyu, Kristus uga kandha nèk wong-wong mau Uwis Ngrêti karêpmu. Uripé Bangsa israèl dadi tambah Susah.

image map
footer bg