RSS   Help?
add movie content
Back

St. Kaya church

  • Echmiadzin, Armenia
  •  
  • 0
  • 87 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Iblis Nggunakké ula kanggo omong-omongan karo Kawa. Provinsi Ing 630 (Nurut aksara majapait) uga nuduhaké pangaruh Saka gaya panulisan ing rontal lan Rupané Éndhah. Bangsanipun ibu inggih bangsa kula; allahipun ibu, inggih allah kula. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Pérangan iku désa ing kacamatan tanjung bumi, kabupatèn tabanan, bali. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa Osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sawisé iku timnas céko iku diunggulaké. Banjur pakuwojo ngaku kalah. Sasampunipun tutug anggènipun mriksani, yitmanipun dèwi sritanjung lajêng dipun wangsulakên dhatêng raganipun. Ing taun 1652 pasamuan dumugi ing taun 1683 saka augsburg. Iki limang spanformung om. Tiga kaping sakawanipun sampun sirna babar pisan. Mudha arkéologi, khas abad kaping 17, ora kontras karo gambar artistik

image map
footer bg