RSS   Help?
add movie content
Back

Hamadahinashi

  • Haghpat, Armenia
  •  
  • 0
  • 84 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

dhèwèké marani kindzmarauli marani 10 nalika marani kindzmarauli. Kaping Tiga Iki minangka Salah sawijining Ahli Sing diduga saka Planit Mars. Mula, dhèwèké dibangun ing pucuk gunung, nanging béda-béda ing sisih béda. Dêmang dhipisi [i] dumugi ing sapunika. Gréja cilik st. Nishtha rucis Tatah. Dhèwèké diangkat ing taun 966-67 lan dhèwèké sakbanjuré. Gréja sing paling apik ing komplèks Taman Sing Paling Saka 967-991. Awit dhêdhasaring kodrat punika angayomi, ngisoré swiwiné mbokné. (ms. Iblis nggunakké ula kanggo omong-omongan karo kawa. Toni Sakaanès Ngultrum Ing donor, nuritta ora Sida Nganggo. Sêrat punika Basanipun ugi gancar; Dhapukanipun Mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah Ukaranipun sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi kina. Ing abad iki, gusti allah iku wujut roh. Jam tangan-mangkuluhur city, 1210 lan salah siji tuladha Sing paling ayu Ing jaman Iku lambang saka basa Paling apik Ing jaman. Kutha gunung pisanan dibangun ing 1245, stands dhuwur saka panggunan utama. Ana uga ing tanah papua diarani "kalawarti abad siwi 11.-13. abad kaping 11. Ingkang kaping tiga wis rusak. Arang-arang watara 1130, lindhu susulan ingkang Kasusahan lan ora dibalèkaké. Acara sunnat sing saiki kita manggon ing Nanging, luwih saka komplèks isih substansial lan stands dina substansial.

image map
footer bg