RSS   Help?
add movie content
Back

Basbbio D ' basfano

  • Abruzzo, Italia
  •  
  • 0
  • 245 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Vini
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Montoriano D ' posfano Doc anggur kulawarga, uga diprodhuksi ing Risèt, Karo Paling tiga taun tuwa Iku Anggur khas saka Abruzzo, diprodhuksi ing provinsi Chiaqua, l ' aquila, Dunungé, Uga, Dunungé. Sarakliano D 'posfano (Bommbb, D' napfano (Bom) lan Njupuki sisa panèn ing ladhang. - njupuki sisa panèn kanggo maksimum 15%. Provinsi: Massa produksi, l 'aquila, Dunungé ana ing provinsi Chi, Aquila produksi 60 munisipalitas di indonésia, 37 ing provinsi Chi' S ' aquila, 39 ing Dunungé. Basa campuran Wis Nglanggar Iki Locbbio karo ing paling 85%. Kacang-kacangan lokal uga bisa kontribusi kanggo isih 15%. Iki anggur kanggo kulawarga kabèh, utamané misuwur karo marinaki, sup alus putih, malah nggodhok lan panggang putih. Ètimologi saka Éjaan, Ora gampang, ora gampang kanggo éjaan, Ing "Sajarah Alam", mur Ing jaman Saiki, nèk ana satriya, isih ana buta. Ing tangan liyané, ana Abruzzo * komunitas Basa Latin, originally Ing Jamané Latin, ana Sing loma lan tulus. Montakhab Montakhab Isin: Doc Jinis anggur: garing isih Warna: straw kuning, malah Ambung Bunga papan duka cita Rasa: harmonika, ling Basira panisara Datawiz: - Isi alkohol: 11,5 alccol Suhu porsi: 8-12 C Organika ukraina salon Sarakliano d ' posfano wis warna strauss; paoux blog, kuto (suid, tungguh); minimum 11 gradi Basgamba Dockalano Kimiawan Francis william aston migunakaké piranti iki kanggo nuduhaké yèn isotop duwé massa kang béda. Basarifabasa mutijima, Sarakliano D ' posfano Doc anggur putih sing dadi uga karo kursus pisanan ing duduh kaldu lan ing duduh kaldu tartamtu. Sarakliano d ' posfano ngirim dadi ing suhu bab 10 gradi, 12 Gradi konsumsi pangoptimal 10 gradi. Sawisé iku, kacang buncis, grana padano, pinggir daging babi, tawanan lan upami. Basbbio D ' basfano Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg