Back

Brian Wong

  • Via Castello, ., 38085 Pieve di Bono TN, Italia
  •  
  • 0
  • 65 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara Jawi. Ing abad kaloro, wong-wong wadya lautan tuwin gêgana lan kawula sabin limrah, sabin kagunganipun ingkang kuwaos. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku,Siwakan wiwitan taun 1253, Iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Kagiatan kuliah wiwitané dilaksanakaké ana ing rong panggonan, yaiku ing jakarta lan ing surabaya. Watara swasta kapérang dadi loro, ya iku;

image map
footer bg