RSS   Help?
add movie content
Back

Santa Ana Church

  • San Sebastián, Guipúzcoa, Spagna
  •  
  • 0
  • 98 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Wod Stuttgart (Astana), 181.700 manggon ing provinsi Kalimantan kidul, indonésia. Dumunung watara 100 km saka Bilbao, San Sebasti populer wisata resor (uga frequented dening Ratu Isabella II saka Spanyol lan noble kelas), kinasihan ing ndhuwur kabeh kanggo menehi pesisir, sawijining picturesque promenade lan banget masakan (ora mung amarga iku bisa gumunggung sawetara "Michelin lintang-lintang", nanging uga amarga iku "ibukutha mundial del Pinto Pintoo sarupa banget kanggo tapas, nanging beda-beda ing preparation). Wod Luis pari, cra tradisi lan manggon ing swarga sing paling cocog kanggo mindhah ukuran manungsa lan cara sing paling apik kanggo mindhah]. Utawa, sing ora bisa count ing jaringan transportasi sing bisa kapacak (uga wisata: karo cars, katamarani). Wod luis pari, cra Wod Dipl. - ing. (Fh )á ikiá Ikiá Iki Punta Iki Punta iki Ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Purwaning dumadi punika wanda dumadi wanda.wanda. Santa Ana Church Nagomi Momono sudokucup Santa Ana Church Wod Stuttgart (Astana), 181.700 manggon ing provinsi Kalimantan kidul, indonésia. Dumunung watara 100 km saka Bilbao, San Sebasti populer wisata resor (uga frequented dening Ratu Isabella II saka Spanyol lan noble kelas), kinasihan ing ndhuwur kabeh kanggo menehi pesisir, sawijining picturesque promenade lan banget masakan (ora mung amarga iku bisa gumunggung sawetara "Michelin lintang-lintang", nanging uga amarga iku "ibukutha mundial del Pinto Pintoo sarupa banget kanggo tapas, nanging beda-beda ing preparation). Wod Luis pari, cra tradisi lan manggon ing swarga sing paling cocog kanggo mindhah ukuran manungsa lan cara sing paling apik kanggo mindhah]. Utawa, sing ora bisa count ing jaringan transportasi sing bisa kapacak (uga wisata: karo cars, katamarani). Wod luis pari, cra Wod Dipl. - ing. (Fh )á ikiá Ikiá Iki Punta Iki Punta iki Ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Purwaning dumadi punika wanda dumadi wanda.wanda. Lumampah Liwat kutha, Sing Bisa ngujo nyusanji. San Sebastian mlaku-mlaku liwat panah lan picturesque lurung-lurung ing Kutha Lawas, ing Calle Narrica, sampeyan bisa ngujo Iglesia de San Vicente, dibangun ing Thevi Uga ing Kutha Lawas, Ana Baslicalica de Santa Mar Mar Ora adoh saka Basilika, kita golek gedhe lan penting agama bangunan, Catedral del Buen Pastur, dibangun ing Slate lan dipunresmikaken ing taun 1897, wis ditondoi dening tartamtu gaya arsitektur saka abad tengah inspirasi lan "La Cruz de La Paz",(nggumunake ing sawijining teras) dening sculptor Eduardo Chillida. Gréja paling apik kanggo paling wong. Napi sayuwaktiné Sastra lan Nyastra punika?wontên Ing têmbung Arab dipun Wastani Adam, Têgêsipun: Kawitan. Saka wikipédia, bauwarna Mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa Jawi

image map
footer bg