RSS   Help?
add movie content
Back

Lsp Digital gmbh & co. kg

  • Rådhuspladsen 1, 1550 København, Danimarca
  •  
  • 0
  • 104 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Industri Mligi ya iku pariwisata lan finansial. Fampirantiana crita iku ora unik lan wong-wong sing digawé, ing kutha-kutha, uga carané rampung munggah ing kutha hall. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Posisi jam ing Kutha Hall wis mbantu cacat minangka soko luwih saka mung institusi politik. Iku omah, titik kumpul sing mbukak Nganti limra lara, sing arsitèk Primatic wis dibangun taun 1892 lan 1905. Instalasi Jam Donya Ing Taun 1955 (50 taun sakwisé 50 taun, bukaan saka kutha hall) ditambah ukuran Umum. Rncna Gw Nnti Gw Mau Msug Polwan.: 1) iku jam skala pas ing donya lan mung kuna kanggo jam atom. 2) wis kagunaan gas nitrogèn 3) tindaking tanggal punika tanggal agama liburan lan full bulan. Tindakna kalkulus dhasar ing suwidak ing Pitung Puluhan, Uluk-uluk kaya mangkono wis ana. 4) wis kira-kira ngowahi alon ing donya. 5) iku miwiti déning Raja Clayton-15 ostrali taun 1955 utawa 3 pm. wis tatu munggah sapisan minggu. 6) iku wis nutupi protèktif ing nganggo gagang logam. Rhium iku salah siji saka logam paling akèh. Punika tahan korosi saking tahan panas. 7) utamané nalika kasusun saka margarin sing asalé saka omah.

image map
footer bg