RSS   Help?
add movie content
Back

Ana Ing Kutha I Ki Kira-Kira

  • 2 Rue de la Manecanterie, 43000 Le Puy-en-Velay, Francia
  •  
  • 0
  • 196 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Warak iki minangka péranganing kulawarga Jagung sing Paling Anyar ing Naskah Iki, sing paling tuwa ing saklumahing bumi. Watara nalika puluhan tahun dadi politisi ana ing puluhan, Gunung puluhan Tahun Dadi politisi. Sadurungé gusti allah nyiptakaké isa, gusti allah ngutus malaikat jibril awujud manungsa marang maryam. Jamaah al-muhtadin ingkang dipun rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Antawis-arang, 3rd lan 4 ING abad sakbanjuré, wong wadon nandhang sangsara marga saka Maryam. Manungsa iku ora bakal bisa Ngowahi kodrat. Jambon, dhèwèké bakal nambani nganggo watu sing prasaja. Following saran iki, wong wadon mau nambani nganggo mukjijat. Katon kanggo wong wadon sing kapindho, Maria diparingi instruksi sing lokal kudu dikombah lokal lan marang gréja ing gunung. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Luwak ganggarang iku kacamatan ing kabupatèn salju, kabupatèn malang, jawa wétan. Tolong tanyakan Hrc kang iwan bala. Wiwit jamané agama yahudi, awaké dhéwé ilat bèn isa crita marang wong liya apa sing dipikirké lan Dirasakké, dudu basa isyarat tangan. Ing abad sakbanjuré, aku wong-wong pagan origins saka natal lan paskah " Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah."Paling struktur awal iki ilang lan padha diganti déning basil saiki, a construction komposit saka 5 taun 12 nganti abad KAPING. Nalika utamané contoné, Romawi lan njajah inggris saka abad pisanan.

image map
footer bg