RSS   Help?
add movie content
Back

Karl Ababat

  • 84 Rue Claude Monet, 27620 Giverny, Francia
  •  
  • 0
  • 76 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Utusan loro mau banjur Diajak bali déning si dora. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Ing taun 1890, dhèwèké ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Sawetara sing paling misuwur lukisan padha saka kang garden ing Giverny, misuwur kanggo sawijining persegi dowo Clos normand, karo archways climbing tetanduran entwined watara colored shrubs, lan banyu taman, kawangun dening anak kanggo Epte, karo Jepang bridge, blumbang karo banyu lily, wisterias lan azaleas.

image map
footer bg