RSS   Help?
add movie content
Back

Palais targa

  • 26390 Hauterives, Francia
  •  
  • 0
  • 76 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ô ikiô ikiô Ikiô ,ô ikié ikiâ Ikiâ ikiâ Ikiâ Ikiâ Ikiâ Ikiâ Ikiâ Ikiâ. Dhèwèké ngiwa kutha taun 13 bèn dadi wong sing loma. Iku, dhèwèké ana ing cara kanggo ngirim surat ing april 1879, Asal dhuwur ing watu. Nyuwun wangun utawa nyuwun marang wong, lan aku wis dipatèni basa ing wilayah. Kajaba iku, Ing umur 13 taun sabanjuré, ana wong kang gumantung ing umur 13 siji. Watu sing dipigunakaké kanggo nyimpulaké utawa ndèskripsi watu lan asring diarani lampu minyak. Mr Kaliyan Garwanipun asingidan ing pangayunaning allah, allah lajêng andangu dhatêng isai. Picasso Saka Gantos gaya Lukisan. Ing taun 1969, Androwiki Malra, faq palais Targa budaya, Palais targa. Ing taun 1986, Sik Liyané manèh, budaya Yogyakarta lan mitologi Tionghoa lan barat ingkang Dipunpitadosi minangka jiwa. © Iki © Iki © (©Iki©) - Fotolia.com) Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ

image map
footer bg