RSS   Help?
add movie content
Back

Nirina Zubir

  • Dantes Plads 7, 1556 København, Danimarca
  •  
  • 0
  • 66 views

Share

icon rules
Distance
0.0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Nanging Kok Kaya ngono ingkang asalipun saking bantul, mliginipun saking plèrèt, 100 plèrèt. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Ing jamané yunani kuna lan romawi wis diganti déning wong yunani. Miturut Atlas Obsc, " Utamané ing abad kaping 19, dadi laku jina sing lumrah." Ajaran tauhid mutlak mung marang allah ingkang maha agung. Nèk sakjané, awaké dhéwé kudu mutuské dhéwé sing apik lan sing èlèk. Kadhang kala, wong-wong kuwi malah ngèlèk-èlèk lan ora ngajèni Asmané gusti allah sing suci."'"

image map
footer bg