RSS   Help?
add movie content
Back

Garéja San Martino

  • 84039 Teggiano SA, Italia
  •  
  • 0
  • 49 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Saka Sasi jaman Saiki, banjur sakwisé pasamuwan-pasamuwan liyané, s. Martino wis ngalami, s. martino wis nglakoni ing abad kaping 1820, miturut Giovanni. Rencana basilical, karo telung neasa dipisahake dening monolithic watu kolom, tanpa transept; saka presbytery sampeyan bisa ngakses gesamtansicht, polygonal vaulted, liwat babak triumphal arch ngaso ing ngalangi pilar. Tiga kaping sakawanipun sampun sirna babar pisan. Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Diakoni nunjukaké st. Martin minangka paroki ing paroki 1940.

image map
footer bg