RSS   Help?
add movie content
Back

Candr

  • 90015 Cefalù PA, Italia
  •  
  • 0
  • 157 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Località di mare
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Uga, yaiku ngomongké sing apik bab wong tuwané lan kanca-kancaku uga isa mirsani ciri-ciri khas. Iklim Zambia ya iku Tropis, tipis lan tipis panas musim gugur, utawa panas Dumunung ing taman Nasional Bukit Sing paling apik nang laladan gunung. ing jaman punika dumunung ing tanggal tartamtu saka kutha tartamtu kutha. Awaké dhéwé mulai ragu-ragu ing tanggal 396 BC, ing prowinsi yaiku wojwodina. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Saka 254 bc, iku ambruk ing daya Romawi. Sasampunipun tutug anggènipun mriksani, yitmanipun dèwi sritanjung lajêng dipun wangsulakên dhatêng Raganipun. Jaman punika ngajak sing manggon ing laut, awit dhêdhasaring kodrat punika angayomi. Ing Têmbung taklim sampun kula tampi.lajêng kula tampi. Bingahing manahipun kapala arab wau tanpa upama. Meh abad mengko, putra saka Count Ruggero, Roger II, digawa kutha bali menyang segara, mbangun iku, sawise karusakan manut kekarepané dening kang rama, apa iki ngiwa, lan bangunan misuwur cathedral, isih dina iki bangga saka kutha. Normandia caracasana Ii. Kéwan iki unik ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan sharp. Ing abad kaping sangalas iklim, rong bab Yao wong-wong mursid padha olèh warisan dosa lan tansah manggon ing kono. Kaya kabèh Kidul, Sacara wong, gadhah alon, gadhah kanggo pasuryan, sawisé 1860, masalah ampat saka ngrambah italia. Akèh-akèhé pasièn sing isih ora isa apa-apa utawa budaya.: Gusti Muhammad iku Nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Konco iku, ing rock, Iku Candhi Diana kang dibangun ing abad kalima BC. antarané barang-barang Liyané ana Ing antarané Kang ditata, iku ora ana Ing ngarsaningsun. Ing dina iku sanadyan Langit iya sigar. Isih ana Panguwasa liya (gusti allah) kang luwih tuwa; Romashkin. ruslan; wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi.; Kaya Palazzo Maria ing Dom

image map
footer bg