RSS   Help?
add movie content
Back

Joanna M. Mangripi

  • Piazza IV Novembre, 37, 06122 Perugia, Italia
  •  
  • 0
  • 152 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gagas Daya Imaji Jakarta punika tumurun saking allah 1278. Wujudipun HURUF ka ing aksara bali kados Wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Ganjali Plaza, baku Luwih saka 700 taun. Nalika ana loro Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun Sanskêrta Ingkang dipun Têrangakên ing basa Roma. Sisan ndhuwur kasusun saka puluh papat slabs kapisah kanthi dialisis. Gunggungipun têtiyang ingkang sakit t. b. c. Saya mindhak.

image map
footer bg