RSS   Help?
add movie content
Back

Kaca: Kaya Tourist association

  • Piazza Flavio Gioia, Salerno SA, Italia
  •  
  • 0
  • 114 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Monumental sumbering iki dibangun ing taun 1997 ing project dening Neapolitan arsitek Riccardo Dalisi, bubar dianugerahi Compasso d ' oro (paling tuwa lan paling bergengsi ing Industri Desain Penghargaan ing donya), karo yahoo saka ngusulake Kothak minangka" anyar kutha kamar urip saka kutha &germandbls;. Komposisi wis yusak, yusak, karo rong langkah-langkah sing ora ANA ing piazza Abforti kang ana rong lumba - lumba sumba pass Kaping sapisan: ngalap suka sing tanpa takêr. nanging apa sing jumlahé wong-wong sing dipilih dadi saya akèh? apa kuwi dadi masalah?

image map
footer bg