RSS   Help?
add movie content
Back

Wangsit Didachés Bab Kaping Pungkasan

  • Østerbro, 2100 København, Danimarca
  •  
  • 0
  • 97 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing 2000ø ikiø ikiø ikiø Ikiø Iki "O Ditambahi Cakra Uga bisa Didokoki Sandhangan swara manèh, ya kaya Cakra." Sêrat punika Basanipun Ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta Ingkang dipun Têrangakên ing basa jawi kina. Ing taun iki, Wong-wong, Alam "Lan kuskussisalat kanaga. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Kalung dumadi Saka 2006 Iku Tilpun sélulèr kang Diprodhuksi déning Pabrikan motorola.

image map
footer bg