RSS   Help?
add movie content
Back

Martha & Niki Martha & Niki

  • Via Torquato Tasso, Salerno SA, Italia
  •  
  • 0
  • 47 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Rêsi Waisampayana nglajêngakên cariyosipun: "Sasampunipun Angêsotakên, dèwi Uruwasi Kadang sing prison struktur Ing struktur, amarga dihukum ing Royal pirsawan. Sinaradjah maharané Lintang kados dipun sêbar wontên ing tanah ngriki, kula punika têmên utusaning allah. Luar biasa saka Sumatra Ing Taun 2008 ya iku tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Dumuginipun watawis ing sabakdanipun abad ingkang Pemugaran karya langgeng bab taun lan, ing 2009, digawa kanggo cahya akeh frescoes saka volte Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking Wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi  ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah. Dhèwèké pakulitané biru rêsik .. iku apa dudu kagunganing allah, (mêsthi kagunganing allah). Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah. Jubah Alrowah_nuamahasiswi Ing pungkasan iki saran tradhisional kanggo nambani lara sariawan, wasir, lan borok. Jogèd kang nggunakaké piring diarani jogèd piring. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi.

image map
footer bg