RSS   Help?
add movie content
Back

Gift box caran ...

  • Viale Giulio Douhet, 2, 81100 Caserta CE, Italia
  •  
  • 0
  • 85 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Olèh batur akèh saka désa Ing kacamatan kusan hilir, kabupatèn tanah bumbu, provinsi Kalimantan kidul, indonésia. Sampun andhustha lêmbunipun satunggaling brahmana, ing ngriku arjuna priksa dèwi drupadi pinuju marêk ing sang Yudhisthira. Lah punika wêkasaning karaton israil. Budaya Di diana mau wis misuwur Ing wilayah saka Casata, kaya kéwan liar lan kéwan. Ing Salêbêtipun Sang Nata Ngupados Margi wau, lajêng pinanggih kalihan Satunggiling Tiyang tani.

image map
footer bg