RSS   Help?
add movie content
Back

Kusamono rosal sp. z o. o.

  • Viale Giulio Douhet, 2, 81100 Caserta CE, Italia
  •  
  • 0
  • 113 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq Rupa osxng-Osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.Mangkaning, pas nikah ko lagi mangsa subur. Furtado nyatak babagan lagu: Napi sayuwaktiné sastra lan Nyastra punika?

image map
footer bg