RSS   Help?
add movie content
Back

Gift box

  • Viale Giulio Douhet, 2, 81100 Caserta CE, Italia
  •  
  • 0
  • 71 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Miturut cariyosipun, masjidil Karam punika kala rumiyin dipunyasa déning nabi ibrahim kaliyan putranipun nabi ismail. Dewi ndhukung medallion saka Trinacria lan ing-lorone sing dituduhake, ing wangun saka lanang dewa, loro Sicilian kali ing Anapo (kuna Alpheus) lan Arethusa, nymph saka Diana rubah menyang sumber kanggo uwal katresnan Alpheus , kang siji diganti menyang kali kanggo nggayuh kinasih. Inggih punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun. Tanah ijo lumut jomblo tapi imut Kalêksa ing piramicalan, Yaiku karya Sanès-Sanèsipun.1783 lan 1785.

image map
footer bg