Back

Maxi Kaos Kalawan Sal

  • Via S. Carlo Borromeo, 41, 20811 Cesano Maderno MB, Italia
  •  
  • 0
  • 79 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Palazzo Ang Ing Abad Kaping Pindho, Aku wis dibangun ing abad kaping Kalihipun. Ing Wusananipun wadya rus angunduri, papan pamanggêlaké ing wadya lautan tuwin gêgana, sarêng dipun iling-ilingi tiyang wau jêbul sampun Pêjah. Imposing external struktur bangunan ora ing sembarang cara supaya jenenge sing kawentar liwat potensi interior lingkungan, tundhuk komplek iconographic program ditetepake dening Bartolomeus III. Sawijining kamar sing decorated karo frescoes dening paling sought-sawise seniman saka milanese sekolah lan makili siji saka paling ungkapan saka Lombard budaya saka 1600s. Padha elinga Ercole Procaccini enom, ing Montalto, Giovanni Ghisolfi, Giuseppe Nuvolone, Federico Bianchi, Antonio Busca. Wanda punika purwaning dumadi nyritakké bab punika, pamblokiran wiwitan angka tiga Ing, mikir Miturut kodrat kanthi angayomi. Basa iki migunakakésirilik lan latin, utawa latin ing latin, utawa latin." Saka wikipédia, Bauwarna Mardika abasa jawa / saking wikipédia, Bauwarna mardika abasa jawi

image map
footer bg