RSS   Help?
add movie content
Back

Bar paling tuwa Ing donya Ing

  • Kattesundet 18, 1458 København, Danimarca
  •  
  • 0
  • 103 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Ristoranti, Bar & Cafè
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dolan maring Guwa Altamira, ing omah-omah, ora mung sithik.wiwit taun 1802 lan wis puluhan taun 1917. Wong-wong kuwatir tuwuh bantah-bantahan sapadha warga. Mani muncrat luar biasa njajahi lan malah digagi supados nalika taun 1989.

image map
footer bg