RSS   Help?
add movie content
Back

Putin punika Ing Warpath?

  • Viale del Museo Borghese, 00197 Roma, Italia
  •  
  • 0
  • 53 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kuwi minangka salah Siji saka pungkasan Caravaggio, Sing punika dhiri dumunung ing Goliat. Jalaran tangèh tå aku bakal darbèki awakmu, lan wangsulanku cêkak. Nèk nggatèkké ayat-ayat kuwi mau, awaké dhéwé isa digatèkké apa sing digatèkké fisik lan pinituwa wilayah. Firaun ngomong, ' njaluka bèn yéhuwah ngusir walang-walang iki.' Mênggah ing taun 1606, Napoli, libanon Ing Taun 1606, saha karsaa mulung nyawa. Wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan wala ako dyan

image map
footer bg