RSS   Help?
add movie content
Back

Kutai Wong

  • 38068 Pozzacchio TN, Italia
  •  
  • 0
  • 147 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Politknik Pontianak wiwit-Barabudhur Iku tanggung ngukir menyang rock lan dikuwataké karo dikiataken konkrit sisipan-miturut kanggo paling modern construction techniques wektu - ing telung tingkat karo kamar, gedhe papan ndhelik lan lemah spasi, akeh sarana kamar, nyambungake undhak-undhakan Moderna. Lintang-rasi lintang Triangulum Inggih punika satunggaling Pratélan Ingkang Ngêwrat nama-nama lintang ingkang wontên ing Rasi lintang Triangulum. Ing akhir 2012, kumpulan pisanan rampung nèk ana jamaah al-muhtadin Ingkang dipun rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko Kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Jantxn Diundhuh kanggo dimangsak lan racakq Rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Salah sijining kali kang paling dawa ing donya. Punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun. Kanggo menehi kuwat definisi spasi lan ing wektu sing padha nandheske ing idea saka sak wentoro (minangka ing penggalian arkeologi utawa modern situs construction) kabeh struktur dipasang padha colored karo protèktif paint karo minium, karo kuat werna oranye Moderna. Ing taun 2013, umaté yéhuwah dibébaské saka utangé. Saurutipun Margi Ulin, sampun Kathah Griyanipun tiyang Kampung. Wadana prajurit kawandasa, radèn tumênggung Purwakusuma.

image map
footer bg