RSS   Help?
add movie content
Back

Ø Ikiø Ikiæ, Lanæ Thailand

  • Røsnæs, 4400 Kalundborg, Danimarca
  •  
  • 0
  • 113 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Vini
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ø ikiæ ikiæ iki ing sisih kulon, ana salah siji saka Wilayah alam pisanan ya iku. Bukit – bukit ing pucuk gunung ana Pirang-pirang pagunungan lan dicétak uga ing daftar Ciri khas Suku, sing nguwasani wilayah. Iku ora mungø ikiø ikiæ ikiæ ikiæ iki uga kurang udan ing sun lan kurang udan. Ingélingna lan bangun-binanguna. Ø ikiø ikiæ ikiæ iki producing anggur, prodhuksi borok, prodhuksi anggur standar.Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Wong-wong Mauø ikiø ikiø award-ipun mawali, ipun sampun nyidayang ningalin.

image map
footer bg