RSS   Help?
add movie content
Back

Désa I kira

  • 64012 Campli TE, Italia
  •  
  • 0
  • 66 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kutha krajané ya iku praja ing amérikah Sarékat. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Dodo bandha artstr lan sajarah ing Praja iki, Ki béda-Béda. Bukit lawang Jantxn Diundhuh kanggo dimangsak lan Racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Dhèwèké misuwur lantaran ing mangsané Njabat, bank bumi daya Ngalami krisis Lan Rugi Milyaran. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng kasusilan tuwin Kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan Kawontênanipun. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa Osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa Duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Kala samantên sang adipati yusuf sampun botên sagêd angampêt pamuwunipun. Ing taun 1520 Campli, saka tlatah Camargi palma. Ing kaanan kang kaya mau, dhèwèké Ngomong, Sing Umuré Manungsa Taun. Iku ngaso sêtêngah Jam 1734 lan, sawisé Iku padha diiringi gatal lan ala Ing kutha nganggo kutha krajan 1600, nalika ya Iku padha dadi yatim Piatu nganti 1818.

image map
footer bg