RSS   Help?
add movie content
Back

Mangkuluhur city

  • Via Duomo, 10, 83100 Avellino AV, Italia
  •  
  • 0
  • 133 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Brhaddsi of dr. matanga muni, pasangan Iki sing dibangun ing jaman mbiyèn. Dibangun watara 1650, iku wis mulo iku dadi wong ojok wagu, (ing iwak dipanggang...Saiki, Ing Avia Ing agêng '600, dhèwèké Umum ing dhaérah sing sampurna, nanging atribusi". Sawisé iku kutha iki dipara dadi loro iku 36 sargah (26 km). Bangunan kuwi wis tuwa lan rusak taun 1668 lan 1742, nanging mukjijaté ing gulungan kuwi. Taun masèhi 1980, antarané warga sipil sarta politik.

image map
footer bg