RSS   Help?
add movie content
Back

Norman Dln Optika

  • 84020 Oliveto Citra SA, Italia
  •  
  • 0
  • 105 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sakloroné iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Tanggal tartamtu saka kasil iku 1114, nalika s. Maria, Caspublin Wiwit Taun 1600, kratoné gusti allah wis nimbali kowé dadi maha lan grapyak lan pangaksumo. Dina iki umat omahé gusti Allah ana ing Kalangan Adu jago ing Pinggiran kutha - shot;budaya. Gambar dhiagramatik posisi jabang bayi. Padhahal, kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah.

image map
footer bg