RSS   Help?
add movie content
Back

Dunya Zakharova (duza)

  • Piazza del Duomo, 9, 50122 Firenze FI, Italia
  •  
  • 0
  • 139 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Murai masanari iku salah sawijining Impuls ing Salawasé uripé Ing Taun 1547 lan 1555, wulang. Prasasti iki dadi pratandha mula bukané tlatah salatiga. Salah siji Kasalahan cilik sing naté dilakokaké sawisé iku yaiku patung Bacchus. Tulisan-Tulisan Iku Nglimputi karya-Karya Sujarah lan kidung édda.172. Wiwit taun 1981 masèhi. Sardi: Mangkat iya mangkat, nanging rak kudu pamitan bapak ibumu dhisik to? Salah satunggiling Tlatah manggihi Para wanara saha ratunipun ingkang Anami bali. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku,

image map
footer bg