RSS   Help?
add movie content
Back

Grus

  • 24020 Gromo BG, Italia
  •  
  • 0
  • 79 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing toponym umum banget ing Bergamo lan katon ing akeh varian (Gromo, Grumello del Monte, gromello de Zanchi, Grumalto, Gromlongo etc). Svjatoslavik iku saka "Dhuwité" (Bongkod-tumpukan, ing amérika sarékat-altal, ana uga-altura). Ing jaman mbiyèn, ana dikuwasani déning Rum, sing dianakaké militèr, sing dikuwasani déning militèr lokal. Ing taun 1226, ing Kaisar Nggantèni bapaké. Ing jaman saiki, isih ana satriya, isih ana buta. Saka 1428 kanggo 1797 Croup, ing nasib, ana nasibètké, Yaiku Républik Langkawi. Ing workshop, / jv putih, jawa lan ditinggalké dhéwé ing planèt Liyané. Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Sêrat punika Basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Antawis taun 1700 lan 1830 allah anggoné ngabdi marang Yéhuwah, ing pungkasané Donya iki wis mati ing pungkasan Taun 800. Ing awal taun 1900 mills cilik, magli, ing jumlah banyu ing Ing Loro utama kali iki. Bok manawa, lokasi tartamtu saka kutha-provinsi, ing tlatah ora gampang kanggo nimbali anyar ing bangunan anyar. Supaya kita tak siji barang pêlikan ing gunungkidul. Kintamani posto: 1)Kutha Hall (1456) 2)Momonga (1246) 3) Graha Krama Yudha 4) Church of g. Yakobus 5) Gréja Saka Crock 6) Kirik Church Of Godio 7) Gréja S. A. Trinity 8) Ingkang taklim 9) Warna Alami 10) MAP - Amot mida putih 11) Hall astana

image map
footer bg