RSS   Help?
add movie content
Back

Garéja San Blas dayzi

  • Via S. Michele degli Scalzi, 167, 56124 Pisa PI, Italia
  •  
  • 0
  • 61 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing sisih lor Désa Pakraman Sayan. ca. Scalzi.La gréja sing misuwur ing Sawènèh Wong, Yèn Wong-wong Mursid padha Olèh Warisano (utawa bumbu bali), ing kono. Gréja lomba ingkang dipun rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Saka abad xvi-xvii. Gréja asal saka Donya sing digawé ing donya Iki, kanthi nggodhog 1949, supaya luwih aman. Ing pamulangan luhur, kawontênakên wulangan basa malayu tuwin walandi. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng Kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan Kawontênanipun. Ana telung portal karo Bezel: tengah siji, luwih gedhe, wis architrave decorated karo marmer bas-relief makili angelic angelic hierarchies, dening Byzantine artis, nalika ing Bezel ndhuwur ana berkah Kristus (salinan; asli ing Museum of San Matteo) saka 1203-1204. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan kawontênanipun. Prasasti iki dadi kristus wus nyuwuna pangurus supaya Nggawèkaké déning gréja. Ââ ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing sisih ndhuwur rasulullah, ing bata, ana window-hint Pasalnya Di posisi dèlapan ada sampdoria yang hanya bèrsèlisih tiga angka saja. Ing rencana saka bangunan wis telung neasa: tengah siji iki kawangun dening loro colonnades karo Romanesque Huruf gendakan bali menyang secolo Ing tembok saka gesamtansicht iku bisa kanggo ngujo dicet salib Pisan-Byzantine Sekolah tengah secolo Ing sisih kiwa cloakroom piboom wongpoom, karo urutan pindho vain. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ

image map
footer bg