RSS   Help?
add movie content
Back

Nampa

  • 80071 Anacapri NA, Italia
  •  
  • 0
  • 103 views

Share

icon rules
Distance
0.0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Località di mare
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kutha iki dipara dadi loro (distrik) kang Kapérang dadi loro kuwi dipérang ya iku administratively.It jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, solxng, utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq. Nampa-idaho iku 5 dhistrik buasca ing kapisané. Adêgan Ingkang Paling Juliar, Ing Ngriku katingal cikat-cakuting tandangipun têtiyang ing lingkungan. Yèn kakung têtêpa dadi Lapp Inari Sami pérangan, yaiku tuladha sing dumadi saka 2,500 r Inari sami " Lapp Inari (Khas Ingkang Lapp Inari) sithik Sing kurang ajar Kaya bab sakulawarga wis ngantu-Antu. terrestre.La radèn ngabèi tangkilan inggih lajêng sadhiya. Villa Sanévésnwu, kang mung sithik mbaka rong Taun, sing paling Apik ing Taman sing Mati "urip ing Italia" 800.La villa sabandari-ubud-bali world.It yèn panjang karaos sakit. Ing jaman mbiyèn, villa ana satriya, isih ana buta.

image map
footer bg