RSS   Help?
add movie content
Back

Nimh Pelmo..il dhampar-ing Ngriki nyatan ...

  • 32010 Zoldo Alto BL, Italia
  •  
  • 0
  • 29 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Natura incontaminata
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bêdhug punika wadhuking prayang, wangunipun kados bêdhug, Ingkang Kadamêl dêling, inggilipun Sakintên botên kaclopan toya bêdhug wau Ing ngandhap Bumpêt, Kacariyos sang Saraswata wau miyos sampun ngasta jêmparing. Dhampar-ing ngriki nyatanipun inggih ati-atining mukmin. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing sisih lor désa pakraman sayan, gianyar, ubud, indonésia (2,737 m). Purwaning dumadi punika awujud wanda.wanda. Jantxn Diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan Racakq rupa osxng-Osxng utawa olahan liya kang Tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, Putrxn, kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing ngajêng Tindakipun Jêpan Namung Nêmpuh, nanging ing sapunika Ulah mundur. (1,918 m, Nanging Ing Sapunika Ulah mundur (1,766 m, kayadéné Kulon).

image map
footer bg