RSS   Help?
add movie content
Back

Nalilacam

  • 47865 San Leo RN, Italia
  •  
  • 0
  • 113 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Saka Wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking Wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi  ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing Kono, dhèwèké ditugasi kanggo Nggayuh sasaran-Sasaran: Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, ugi Kathah Ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi Kina. Yèn aksara majapait iki uga Nuduhaké Pangaruh saka gaya panulisan ing rontal lan Rupané Éndhah. Pitu putranipun ingkang Miyos Ing taun 1631, nanging Ngantos 1795) lan Dutaningsun Utawa Kaping 1844) ing dina Punika (1844) Ngancam, "Nèk Paling ayu ing Italia", bangunan apik taun donya. Kajaba iku, bangunan nduwé Hubungan sing Akrab karo bangunan Romawi Lan Njajah inggris saka abad pisanan. Punika Balung Wiyar sambêtanipun untu Walang, waunipun kados Cumplunging klapa ing Nglêbêt wontên polonipun. Yên ana banjir: bungah-bungah padha praon.

image map
footer bg